Verloskundepraktijk Dochter & Zn

De Zuidlanden is sinds de komst van haar eerste grote en kleine bewoners een bekende plek voor ons als verloskundigen van Dochter &Zn.
We  vinden het als stadse praktijk ook erg leuk om in het dorpse Techum onze zorg te kunnen bieden.  En dat vanuit een prachtige locatie: de Techumerpleats.
Een van de uitgangspunten van het gezondheidscentrum is het bevorderen van de vitaliteit. En dit past prima in onze verloskunde visie.
Het ervaren van een mooie zwangerschap, bevalling en kraamperiode, hoe deze ook zal verlopen, kan je/ jullie leven in alle opzichten verrijken. Vrouwen kunnen een kind op de wereld zetten. Dat bewijzen ze al duizenden en duizenden jaren. Zo zit de natuur nu eenmaal in elkaar. Jij bent niet anders, die mooie oerkracht zit ook in jou. Daar mag je altijd op vertrouwen.
Als verloskundigen van Dochter&Zn hebben we al talloze bevallingen begeleid. We weten uit ervaring hoe belangrijk het is dat vrouwen vertrouwen op zichzelf. Of ze nu voor het eerst moeder worden of al meer kinderen hebben. Vertrouw op hoe jij je voelt en wat je voelt en ervaart.
Wij zullen jou tijdens je hele zwangerschap steunen en ‘voeden’ met onze kennis, ervaring en oprechte betrokkenheid. Dat doen we vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent (of wilt worden) tot de laatste beschuit met muisjes. Jouw belang en die van je baby, jouw overtuiging en twijfels staan bij ons altijd voorop, daar mag je ons altijd aan houden.

Wij zijn enthousiast om ook vanuit de Techumerpleats wortel te schieten en een bijdrage te leveren aan een gezonde  mienskip.

Contact

Wij zullen jou tijdens je hele zwangerschap steunen en ‘voeden’ met onze kennis, ervaring en oprechte betrokkenheid.