Kraamzorg De Kraamvogel

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! En je wilt nu al weten dat je straks kunt vertrouwen op een kraamverzorgende die jullie als gezin een goede start geeft. Zodat je optimaal kunt genieten van die eerste bijzondere dagen met elkaar.

Gezinnen een goede start geven. Dat zit in ons bloed. Acht dagen lang zijn we steun en toeverlaat voor jouw gezin. En proberen we je mee te geven wat je nodig hebt om na de kraamweek de zorg voor jezelf en je baby op te pakken.

“We hebben honderdduizenden baby’s leren kennen”

We hebben honderdduizenden baby’s leren kennen. En minstens dertig keer zoveel luiers verschoond. We ontdekten samen met ouders wat zij en hun baby’s nodig hebben.

En we hielpen hun ouders te wennen aan het ouderschap

Je baby leren kennen. Een ritme vinden in het nieuwe leven van voeden, verschonen, verzorgen, slapen en van elkaar genieten. Dat is waar de meeste jonge ouders behoefte aan hebben. We zorgen dat vaders en moeders vertrouwen krijgen in hun nieuwe rol als ouder, daar maken we hen gelukkig mee. En aan het eind van de kraamweek zij zijn trots op zichzelf. Ze weten dat zij het zelf kunnen. En daar zijn wij dan weer trots op.

De voelsprieten van onze kraamverzorgenden zijn alom bekend en gewaardeerd

Onze klanten laten dit blijken met uitspraken als: “Ze paste zo goed bij ons gezin, ze voelde precies aan wat we nodig hadden.” Dat mag ook wel als het gaat om een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. En ook onze samenwerkingspartners – verloskundigen, ziekenhuizen en jeugdgezondheidszorg – waarderen onze kraamverzorgenden om hun professionaliteit en zorgzaamheid.

Ook jouw gezin geven we een goede start

Tijdens je zwangerschap helpen we je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling en de kraamtijd. Bij je bevalling zijn we er met wat je maar nodig hebt. Misschien een extra hand om in te knijpen of hulp om je baby aan te leggen. En dan de kraamweek. Dan merk je pas echt wat we bedoelen als we zeggen: onze kraamverzorgenden geven jouw gezin een goede start. Dat zit ‘m in kleine dingen, zoals een kussen in je rug. Maar bijvoorbeeld ook in hoogwaardige begeleiding bij borstvoeding.

“Elk gezin verdient de beste zorg. En we helpen jou zo goed mogelijk op weg. Zodat je na de kraamweek weet: ik kan het nu zelf.“

 
 

Contact

Gezinnen een goede start geven. Dat zit in ons bloed.