(Kinder)oefentherapie Mensendieck

Sinds 1990 werk ik met heel veel plezier in Leeuwarden vanuit mijn praktijk aan de Emmakade met volwassenen en kinderen, met nu de prachtige dependance Techumerpleats.

Als oefentherapeut Mensendieck/ Cesar ben ik een allround bewegingscoach!

De cliënt wordt getraind in het aanleren en toepassen van een efficiënte manier van bewegen bij dagelijkse activiteiten en werkzaamheden.

Ik heb mij in de loop van de jaren gericht op m.n. het behandelen van stress-gerelateerde klachten, rugpijn, hoofdpijn maar ook ademhalen, hyperventileren etc.

Daarnaast begeleid ik veel zwangeren met klachten rond de zwangerschap van bekken en rug, geef ik zwangerschaps gym en baby massage.

Vanuit mijn specialisatie sinds 2002 als kinderoefentherapeut, richt ik mij op het behandelen van kinderen met simpele of complexe motoriek-problemen.

Baby's met een voorkeurshouding, moeilijk gaan bewegen, peuters die lastig leren lopen of veel vallen, kleuters met een onhandige motoriek, kinderen met schrijfproblemen of basisscholieren die niet lekker in hun vel zitten.

Ik werk nu met veel enthousiasme samen met het team van Kind- en jeugdcentrum Leeuwarden op onze hoofdvestiging in De Techumerpleats.

Samen begeleiden wij ouders en kinderen die tegen vragen en problemen rond de ontwikkeling van hun kind aanlopen.

 

Praktijk (Kinder)oefentherapie Mensendieck

Locatie Techumerpleats

06-53594391

www.oefentherapie-emmakade.nl

Katinka Zomerschoe
(kinder)oefentherapeut