Mijn naam is Farielle Saaltink en ik ben sinds 2016 werkzaam als diëtist bij onze praktijk. Ben je op zoek naar een persoonlijke benadering en deskundige begeleiding? Dan help ik je graag. Wekelijks houd ik spreekuur bij de Techumerpleats. Ik help je graag bij al je vragen over voeding.

Eetgewoonten zijn persoonlijk. Daarom is mijn uitgangspunt dat jouw eetgewoonten de basis vormen voor het advies op maat. Hierdoor zullen in de meeste gevallen de veranderingen zo klein mogelijk zijn, en dus voor jou makkelijk in praktijk te brengen. Ik hou van een praktische en positieve aanpak, zodat het leef- en eetpatroon ook écht vol te houden is voor de lange termijn. Om je een advies op maat te kunnen geven moet ik je leren kennen. Tijdens gesprekken komen dan ook niet alleen je eet- en leefgewoonten aan de orde maar probeer ik ook een beeld te krijgen van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jouw wensen wat betreft de voeding en de begeleiding staan voorop.

Al pratende ontdek je vaak zelf knelpunten wat leidt tot bewustwording en komen we mogelijk samen tot oplossingen. Mijn hulpverlening bestaat o.a. uit luisteren, het beoordelen van je eet- en leefgewoonten en het bespreken je wensen. Aan de hand daarvan kan ik je adviseren over welke veranderingen in jouw voedingspatroon daarvoor nodig zijn en kan ik je begeleiden bij de praktische uitvoering daarvan.

Waar kan ik je bij helpen?

– Overgewicht (gezond afvallen)
– Verhoogde bloeddruk
– Verhoogde cholesterolwaarden
– Diabetes Mellitus type 1 & 2 (suikerziekte)
– Voedingsadvies rondom de zwangerschap
– Reuma/artritis/fibromyalgie
– Onbedoeld gewichtsverlies
– Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)
– Maag en Darmklachten
– Voeding bij kanker
– Overige voedingsvragen- Een gezonde relatie met voeding

Neem vooral een kijkje op onze website, dit geeft een goed beeld van onze praktijk. Je kunt me ook bellen of mailen voor meer informatie, dit is uiteraard vrijblijvend.

Contact

Waar kan ik je bij helpen?

Overgewicht (gezond afvallen)
Verhoogde bloeddruk
Verhoogde cholesterolwaarden
Diabetes Mellitus type 1 & 2 (suikerziekte)
Voedingsadvies rondom de zwangerschap
Reuma/artritis/fibromyalgie
Onbedoeld gewichtsverlies
Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)
Maag en Darmklachten
Voeding bij kanker
Overige voedingsvragen

Een gezonde relatie met voeding