Dieetstyle

U kunt bij Daniëlle Feenema terecht voor uiteenlopende hulpvragen omtrent het (di)eten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld diabetes, ondervoeding, overgewicht, maag/darm problematiek, zwangerschap en hart en vaatziekten. 

Het veranderen van eetgewoontes is moeilijk, daar is Danielle zich van bewust. Ook vind ze het belangrijk dat eten gezond maar vooral ook gezellig en lekker moet blijven. Samen met u wordt gekeken hoe uw voorkeuren zo goed mogelijk kunnen inpassen in uw nieuwe (di)eetstyle.

Geen standaard advies of streng dieet maar een advies dat wordt afgestemd op uw wensen en gewoontes. Ieder mens is tenslotte uniek.

Daarnaast is Daniëlle gespecialiseerd kinderdiëtist. Ze begeleidt kinderen van 0 tot 18 jaar naar een lekker en gezond voedingspatroon. Ze heeft veel ervaring op het gebied van kinderen met poepproblemen, kritische/lastige eters en werkt met de Lekker Puhh!!! methode voor kinderen met overgewicht en obesitas.

Samen met het kind wordt gekeken hoe het voedingspatroon zo goed mogelijk is in te passen in zijn of haar nieuwe (di)eetstyle. Geen standaard advies of streng dieet maar een advies dat wordt afgestemd op de wensen en gewoontes van de ouders en het kind.

Uw kind wordt zeer betrokken in de behandeling door middel van opdrachten en spel. Hierdoor wordt niet alleen de ouder, maar ook het kind bewuster van de voeding- en leefstijlkeuzes die gemaakt kunnen/moeten worden.

 

www.dieetstyle.nl

danielle@dieetstyle.nl

06-19230668

Daniëlle Feenema
(kinder)diëtist