Gezondheidscentrum de Techumerpleats is gelegen aan de zuidkant van Leeuwarden, in een prachtig gerenoveerde boerderij. De eerste huurperiode is bijna verstreken, wat betekent dat er vanaf 1 februari 2021 een aantal wijzigingen zijn- en daardoor ook weer nieuwe mogelijkheden ontstaan-. Wij zijn op zoek naar zorgpartijen die het aanbod aan zorg willen aanvullen en bereid zijn tot samenwerking. Te denken valt aan aanvullende partijen zoals:

orthopedagoog

psycholoog

maatschappelijk werk

huidtherapeut

homeopaat

ergotherapeut

systeem therapeut

overig erkend coach of therapeut

medische dienst of hulpverlening

Wat we u kunnen bieden is een ruime behandelruimte binnen een prachtig sfeervol gezondheidcentrum ten Zuiden van Leeuwarden, met uitstekende faciliteiten, parkeergelegenheid en niet te vergeten: leuke collega’s om mee samen te werken. De minimale afname is 1 dagdeel per week.

Minimale afname is 1 dagdeel per week voor de duur van 2 jaar.

Wilt u eens kennismaken, of meer informatie? Neem dan gerust contact op met Margreeth Zuiderhof of Martha Ament via info@techumerpleats.nl of 058-3030750

Update 13 januari 2021: onze oproep heeft geleid tot een aantal leuke aanmeldingen! Inmiddels zijn wij in gesprek met een aantal partijen. Wij updaten onze website regelmatig. Mocht u interesse hebben om onze collega te worden: er is nog ruimte beschikbaar.