Op 1 februari 2021 bestaat gezondheidscentrum de Techumerpleats alweer 5 jaar.

Op 1 februari 2016 was de Techumerpleats, na een intensieve renovatie, klaar voor gebruik. De  voormalig boerderij van melkveehouder Wartena is omgebouwd tot een prachtig gezondheidscentrum met een ruime wachtruimte, meerdere behandelkamers, een yogaruimte en grote sportzaal. Een nieuw gebouw, met de uitstraling van vroeger.

U kunt zich vast wel voorstellen dat het voor de zorgverleners best spannend is geweest om ergens aan te beginnen waarvan het niet zeker is of het gaat slagen. Een gezondheidscentrum in een nog vrij kale wijk in opbouw… wat moet dat worden?

We mogen concluderen dat we ons met elkaar goed ingezet hebben om voeten in de Techumer- aarde te krijgen. Mede dankzij de positieve reacties van onze klanten ontstond er steeds meer vertrouwen dat het ons moest gaan lukken en nu, zelfs tijdens de Coronacrisis, mogen we concluderen dat de meeste zorgverleners zich graag ook ná deze 5 jaar willen blijven verbinden aan de Techumerpleats.

Dit betekent dat de volgende zorgverleners ook vanaf 1 februari aanwezig zullen zijn, waarvan enkele zullen uitbreiden:

Huisartsenpraktijk it Kleaster

Apotheek Buitenhove

Kinderoefentherapeut Mensendieck Katinka Zomerschoe

Logopedist Agna Hommes en Franca Ley

Diëtist en kindereetcoach Daniëlle Feenema

Kraamzorg de Kraamvogel

Osteopaat Gerben Oosterhout

Verloskundepraktijk Dochter@zn.

Thuiszorgorganisatie Patyna

Voetencentrum Wender

FYNN Fysio

Ook Fit met Ingrid  en de Sportpleats zullen van de partij zijn. De yogastudio zal worden voortgezet door Yoga Studio Zuidlanden.

Tandheelkundig Centrum Techum en homeopaat Alja Schokker hebben besloten om te stoppen. Wij danken hun hartelijk voor de prettige samenwerking en wensen hen alle goeds toe!

 

Ruimte beschikbaar:

Vanaf 1 februari is er voor zorgverleners of zorggerelateerde partijen nog ruimte beschikbaar voor 1 of meerdere dagdelen.

Wij zijn op zoek naar aanvullende partijen zoals:

  • orthopedagoog
  • psycholoog
  • maatschappelijk werk
  • huidtherapeut
  • homeopaat
  • ergotherapeut
  • systeem therapeut
  • overig erkend coach of therapeut
  • medische dienst of hulpverlening

Ook is er voor 2 dagen een kantoorruimte voor zorggerelateerde kantoorfunctie (bv afsprakenbureau) beschikbaar.

Wat we u kunnen bieden is een ruime behandelruimte binnen een prachtig sfeervol gezondheidcentrum ten Zuiden van Leeuwarden, met uitstekende faciliteiten, parkeergelegenheid en niet te vergeten: leuke collega’s om mee samen te werken. De minimale afname is 1 dagdeel per week.

Heeft u interesse om in ieder geval voor de komende 2 jaar ook deel te gaan uitmaken van de Techumerpleats, neem dan gerust contact op voor meer informatie. U kunt vragen naar Margreeth Zuiderhof of Martha Ament (coördinatoren Techumerpleats/ praktijkmanagers FYNN Fysio)

www.techumerpleats.nl

info@techumerpleats.nl

058-3030750

 

Sportgerelateerde partijen kunnen zich richten tot Mechiel Zantema van de Sportpleats via

www.sportpleats.nl

info@sportpleats.nl

06-51932021

Other articles

Martha Ament

8 juni 2021

Martha Ament

29 maart 2021