Ontwikkelingen in de Techumerpleats
11 januari 2018
0

2018 is goed begonnen. Zowel tandarts, huisarts als fysiotherapie heeft haar aanwezigheid in de Techumerpleats uitgebreid.
Deze uitbreiding is te danken aan het feit dat steeds meer mensen de weg naar de Techumerpleats weten te vinden.

Homeopaat Alja Schokker heeft ervaren hoe leuk het is om cursussen aan de keukentafel in de Techumerpleats te geven en nodigt u opnieuw van harte uit om op 17-24-31 januari deel te nemen aan de cursus: Eerste hulp met homeopatie voor u en uw kind en bij ongelukjes en pechsituaties en om huis. Opgeven via kontaktformulier www.aljaschokker.nl of mail : info@aljaschokker.nl

Ergotherapie Angela Rozema en haar collega’s Anita en Angela hebben al volop plannen gemaakt voor 2018 en nodigen u van harte uit voor de workshop Sensorische Informatieverwerking op 31 januari aanstaande. Voor meer informatie www.angelarozema.nl

En vergeet ook niet dat (kinder)oefentherapeut Katinka Zomerschoe individuele (therapeutische) kinderyoga aanbiedt in samenwerking met de Sportpleats; yoga in hele kleine oefengroepjes (maximaal 4 kinderen). Deze yogalessen zijn vooral voor kinderen die moeilijk in een grote groep functioneren door bijvoorbeeld een gedragsprobleem, concentratie problemen of andere ‘handicaps’. Voor meer informatie zie www.sportpleats.nl

FYNN Fysio (voorheen Fysiotherapie Leeuwarden Zuid) breidt vanaf 1 februari haar aanbod uit door de komst van Marian Bakker, (psychosomatisch) fysiotherapeut. Neem gerust eens een kijkje op de website waar Marian uitleg geeft over fysiotherapie bij spanningsgerelateerde klachten. www.fynnfysio.nl

Zomaar een greep uit ons zorgaanbod. Neem gerust contact op mocht u nog vragen hebben.